top of page

Storytellers...

Er waren eens twee meisjes met de missie: "Ik wil maken!". De kunstacademie gaf hen onder het dak: de fundering en hun bouwstenen. Van onbekende groeiden zij samen van klasgenoten naar vriendinnen. De ideeën vlogen in het rond, geen vraag was te vaag en maakten beren klein. Behendig in wat ze deden bundelden zij hun missie onder de naam IDEEËNSTUDIO. Kleine krabbels voor grote verhalen die raken werd hun vormgeef-taal. 

Ook de verhalen zonder woorden kunnen verteld worden... 

Let's make ideas happen!

Concept

Illustratie

EEN PORTRETJE

Minimale lijnen, grote impact. Een feestje van herkenning. Het leukste cadeautje voor het vieren van de mooie momentjes van jouw liefde, een geboorte, promotie of een nieuwe huis.

De week van alle puntjes op i✔️ Volgende week is het portretten seizoen weer geopend! Door
Lees meer

Concept

KNOCKNOCK

Creatieve workshops gericht op de ondernemers, die wel het product/de dienst en de kennis hebben, maar nog hulp kunnen gebruiken bij het vormgeven van het verhaal.

Knocknock, who is there? Volgens een stappenplan efficiënt filteren zodat je verder kan in het deel wat jij het liefste doet...

Schermafbeelding 2023-03-11 om 19.03.54.png
Lees meer

Illustratie

Grafisch

PLUS PERSONA'S

De persona's van PLUS aan de hand van data een herkenbare identiteit geven? 

Van illustraties, projectmanagement uitgewerkt tot volledig magazine en bijpassende posters. Snel schakelen want zowel de copywriting als fotografie kwamen uit het netwerk van de studio.

Magazine_Mockup_v03plus.png
Lees meer

Concept

KIKI's 

Tekenles

Kiki haar passie voor mooie illustraties en met name kinderboeken, heeft zij omgezet naar tekenlessen met een stapje erop. Illustreren kun je leren en dan gaat het daarbij niet om de techniek maar de les.

Op speelse manier leren je ideeën op papier te zetten.

IMG_5648.jpg
Lees meer
bottom of page