SPECIAAL VOOR
JOU GEMAAKT!

Een aantal momenten zijn het echt waard om even goed bij stil te staan! Denk aan mijlpalen als afstuderen, de geboorte van je (eerste) kindje(s), je trouwdag, het moment dat je verwisselt van baan, verhuist of zelfs een huis koopt. Die keer dat je 21, 50, 100 jaar oud wordt (en alles daar tussenin natuurlijk!) We maken een persoonlijke illustratie of een op maat gemaakt familieportret

Met onze postkaartjes op maat zullen de mensen zeker weten dat dit kaartje alleen over jou/jullie kan gaan! Een unieke kans dus om het moment, door ons, voor jou op een unieke manier te laten vast leggen.

KAARTONTWERP OP MAAT 

start VANAF 250 EURO

Deze prijs is gebaseerd op een van onze 6 formaten opmaak, incl. een persoonlijk duoportret (+baby), een digitale versie en BTW. Wij rekenen kleine meerprijzen voor bijvoorbeeld extra  personen/illustraties, andere kaartformaten en aanvullende producten.

BEKIJK HIER ONZE LAATSTE KAARTEN

DRUKWERK

vANAF 25 euro

De prijs van het drukwerk zal volledige afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen. Maak een keuze uit zes fijne formaten en drie zorgvuldig gekozen papiersoorten. Zie hieronder de richtlijnen vanaf 50 stuks.Uiteraard is het ook mogelijk om minder stuks bij ons te bestellen, dit start vanaf 25.- (voor 15 stuks)

Drukwerkbegeleiding

vANAF 25 euro

Niet verdwalen in het bos van de drukopties of stressen bij het aanleveren, want hier kunnen wij jou heel goed bij helpen. Wij werken samen met een digitale drukker waardoor het altijd snel geleverd kan worden en de prijs/kwaliteit goed in verhouding is. Met een keuze uit 3 door ons geselecteerde papiersoorten. Er is in principe dus GEEN proefdruk die wij leveren.

ENVELOPPEN
vANAF 1 euro

Nog op zoek naar bijpassende of goede enveloppen, vraag ons dan even om advies. Soms is ook pas na het ontwerp te bepalen welke envelop er het mooiste bij past. Wij hebben ook goede budget tips ;)

OPties en richtlijnen van drukwerk

(Op basis van 50 stuks, fullcolour op een stevig biotop papier. Incl. BTW en verzending)

00_kaartenmaatideeenstudio-01.png

A6 FORMAAT

(KLAPKAART)

83.-

VIERKANT

(DUBBELZIJDIG)

56.- 

A6 FORMAAT

(DUBBELZIJDIG)

53.- 

VIERKANT

(KLAPKAART)

88.-

LANGWERPIG

(DUBBELZIJDIG)

61.- 

LANGWERPIG

(KLAPKAART)

94.-

HEB JIJ EEN BIJZONDER IDEE OF EEN ANDERE WENS? 

LATEN WE KIJKEN OF WE HET SAMEN KUNNEN MAKEN.