top of page
Ideeenstudio_geboortekaartjes2023.png

PERSOONLIJKE POST!

Vier de mijlpalen! Afstuderen, de geboorte van je (eerste) kindje(s), je trouwdag, het moment dat je verwisselt van baan, verhuist of zelfs een huis koopt. Ieder jaar dat je weer een nieuwe leeftijd behaald...

Met onze postkaartjes op maat zullen de mensen zeker weten dat dit kaartje alleen over jou/jullie kan gaan! Een unieke kans dus om het moment, door ons, voor jou op een unieke manier te laten vast leggen.

DRUKWERK

Drukwerkbegeleiding

ENVELOPPEN

De prijs van het drukwerk zal volledige afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen. Maak een keuze uit zes fijne formaten en drie zorgvuldig gekozen papiersoorten. Zie hieronder de richtlijnen vanaf 50 stuks.Uiteraard is het ook mogelijk om minder stuks bij ons te bestellen, dit start vanaf 25.- (voor 15 stuks)

Niet verdwalen in het bos van de drukopties of stressen bij het aanleveren, want hier kunnen wij jou heel goed bij helpen. Wij werken samen met een digitale drukker waardoor het altijd snel geleverd kan worden en de prijs/kwaliteit goed in verhouding is. Met een keuze uit 3 door ons geselecteerde papiersoorten. Er is in principe dus GEEN proefdruk die wij leveren.

Nog op zoek naar bijpassende of goede enveloppen, vraag ons dan even om advies. Soms is ook pas na het ontwerp te bepalen welke envelop er het mooiste bij past. Wij hebben ook goede budget tips ;)

OPties en richtlijnen van drukwerk
(Op basis van 50 stuks, fullcolour op een stevig biotop papier. Incl. BTW en verzending)

00_kaartenmaatideeenstudio-01.png

A6 FORMAAT

(KLAPKAART)

83.-

VIERKANT

(DUBBELZIJDIG)

56.- 

A6 FORMAAT

(DUBBELZIJDIG)

53.- 

VIERKANT

(KLAPKAART)

88.-

LANGWERPIG

(DUBBELZIJDIG)

61.- 

HEB JIJ EEN BIJZONDER IDEE OF EEN ANDERE WENS? 

LATEN WE KIJKEN OF WE HET SAMEN KUNNEN MAKEN.

BEKIJK HIER ONZE MEEST RECENTE KAARTJES.

bottom of page