©2018 IDEEEN STUDIO

HUH? PORTRET?

Jazeker, het meest persoonlijke cadeau om te geven en te krijgen! (dit hebben wij vernomen uit al meer dan 300 fijne reacties) Met jouw liefde, beste vriend(in) of bijvoorbeeld broer/zus vastgelegd op een persoonlijk portret! Als pronkstuk voor aan de wand of verwerkt op jullie trouw-, geboorte-, verjaardags- of verhuiskaartjes. 

 

Omdat dit echt persoonlijk voor jou op maat gemaakt wordt, verkopen wij dit product niet via de webshop!

Je kunt een bestelling doen door ons een mail te sturen.

SINGLE

PORTRET

65.- 

130.- 

DUO

PORTRET

170.- 

3 PERSONEN

PORTRET

Ieder extra persoon +35.-  |  Kindjes tot 1 jaar +30.-   |  (Huis)dieren +20.-  |  Meer dan 10 personen op een portret of een bijzonder idee?

Mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat. Deze bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exc. drukwerk.

levertijd: 3-5 weken

DRUKWERK & FORMATEN

Wij leveren graag alleen het mooiste en een kwalitatief eindproduct. Daarnaast ontvang je ook altijd kosteloos een digitale versie die online te gebruiken is. Wij bieden de keuze uit stevige massief eiken of zwarte lijsten en mooie stevige prints op 250 grams Biotop papier. De illustratie is dus te bestellen als digitaal bestand, print of dus helemaal compleet als print met lijst. Doordat we de portretten digitaal tekenen hebben wij alle vrijheid in toepassingen en groottes. Mail ons voor een offerte op maat wanneer jouw gewenste formaat hier niet tussen staat:

 

  • Digitaal +0.- 

  • A4 print +20.- 

  • A4 print met lijst +30.-

  • A3 print +25.-

  • A3 print met lijst +40.-

  • 40x50 print +40.-

  • 40x50 print met lijst +55.-

Deze bovenstaande prijzen zijn incl. BTW, digitale versie, en verzendkosten.

WERKWIJZE

Mocht je het leuk vind om zo ook een persoonlijke illustratie in huis te hebben? Stuur ons dan een aanvraag via onderstaand formulier.

Voor wij beginnen ontvang je van ons een bevestigingsmail met de uiteindelijke prijs. Vervolgens gaan wij aan de slag met jouw illustratie. Als de eerste opzet af is, krijg je nog eenmaal de kans om aanpassingen te doen waardoor hij nog persoonlijker kan worden. De factuur ontvang je zodra de illustratie gemaakt is. Wij versturen jouw persoonlijke illustratie digitaal (en wanneer gewenst het gedrukte product) zodra de betaling goed door ons ontvangen is. Houd hierna rekening met een levertijd van 2-5 werkdagen.

OF LAAT DIT PORTRET PLAATSEN OP JOUW GEBOORTE-, TROUW-, VERJAARDAG-, VERHUISKAART!

VAN PORTRET OP MAAT NAAR PORTRET OP KAART